Tilbake
Skriv ut

Elektronisk musikkproduksjon - Molde kulturskole

Lag din egen musikk på Ipad! I dette verkstedet lærer elevene å bruke Ipad som et musikkstudio der de kan lage rytmer, beats, melodier og sanger. De kan bruke looper, spille inn egne lyder, mikse og redigere og gjøre som mange kjente DJs og lage fengende danserytmer. Arrangering og komponering går som en rød tråd gjennom verkstedet. Garageband er programvaren som brukes. 

Verkstedet kan gjennomføres med full klasse under forutsetning av at hver elev har en Ipad å jobbe på. Molde kulturskole har 15 Ipader som kan brukes.

Lærarrettleiing

Rombehov

Vi trenger klasserom med 1 pult/arbeidsstasjon per deltaker, IPader til samtlige elever på kurset. Nett-tilgang må være fungerende for alle IPader. Smartboard eller projektor til visning av skjermbilde på Ipad fra HDMI. Mulighet for tilkobling av lyd via phono. Verkstedsholderne må ha tilgang til rommet minst 30 minutt før verkstedets start. 

Gruppestørrelse: Full klasse (hvis 1:1 dekning på iPader med Garageband) 

15 elever – hvis kun kulturskolens Ipader skal brukes.

Om utøvarar og produsentar

  • Arrangert av: Møre og Romsdal fylkeskommune
  • Kunstnarar / grupper: Arne Torvik og Hans-Petter Gyldenskog, Molde kulturskole
  • Produsent: Molde kulturskole
  • Idé/ opplegg: Molde kulturskole

Om kunstnar / utøvar / gruppe

Molde kulturskole skal være et ressurs- og kompetansesenter for kunst- og kulturfag i kommunen og regionen. Kulturskolen har undervisningstilbud innen teater, dans, bilde og musikk. Kulturskolen har også en rekke samarbeidstiltak med det frivillige kulturlivet, øvrige profesjonelle institusjoner og grunnskolen/barnehage. Verksteder innen kultursekken er et viktig satsningsområde rettet mot grunnskolen.