Tilbake
Lars Opstad
Lars Opstad
Lars Opstad
Skriv ut

Garage (Cirka Teater)

Med Garage har Cirka Teater ønsket å skape en rå forestilling som gir publikum en annerledes teaterestetikk enn det som ofte blir forbunnet med teater for barn. Gjennom humor og nysgjerrighet for mekanikk og kreativitet inviterer vi til en forestilling hvor poesien ligger i det stygge og uslepne, ikke i det estetisk vakre og rene. Garage er en skitten og humoristisk teaterforestilling for voksne og barn fra 10 år. Handlingen foregår i et mekanisk verkstedsmiljø. Her møter vi hverdagen til to mekanikere i møkkete kjeledresser som lever enkle liv. De er lidenskapelige og nysgjerrige med en sterkt fasinasjon for hvordan alt rundt dem fungerer. De har maskiner og motorer som kan løse utfordringene de
støter på i løpet av dagen. I verkstedet bor også ei høne. Den legger et nytt egg hver dag, og er mekanikernes næringskilde. Hva skjer om høna en dag legger flere egg? Og hva om kilden til mat en dag forsvinner?

Garage er produsert i samarbeid med Turnéteatret i Trøndelag, og sammen har vi ønsket å utforske hvordan vi kan utfordre rammene for scenografisk utfoldelse i forbindelse med en forestilling som skal turnere gjennom Den Kulturelle skolesekken, på kulturhus og festivaler.

"Garasje" har premiære på Turnéteateret i Trøndelag, Verdal, 9. september. Det blir turné i Trøndelag våren 2018 og vi kommer tilbake til mer informasjon og datoer.

Om utøvarar og produsentar

  • Arrangert av: Møre og Romsdal fylkeskommune
  • Kunstnarar / grupper: Cirka Teater
  • Produsent: Turnéteateret i Trøndelag og Cirka Teater v/ Monica Stendahl Rokne
  • Idé/ opplegg: Konsept: Gilles Berger og Espen DekkoRegi: Espen DekkoScenografi: Gilles BergerKomposisjon: Martin SmidtKostymedesign: Jenny Hilmo TeigKoreografikonsulent: Silje Michaela Kvalheim

Om kunstnar / utøvar / gruppe