Tilbake
Tore Henning Larsen
Tore Henning Larsen
Tore Henning Larsen
Tore Henning Larsen
Tore Henning Larsen
Frøy Østby
Katrine Fagerlid
Oskan Balk
Skriv ut

Oh Mama! DJ-kurs

Bli med på DJ-kurs med Oh Mama! Crew! Her får elevene mikse sin egen musikk og skape sitt eget musikalske uttrykk. Velkommen til en dag full av glede og mestring!

I dette kurset får elevene lære hvordan DJ-utstyret fungerer, og hvilke tekniske hjelpemidler en DJ benytter seg av. De får en unik innsikt i hvordan man kan uttrykke en følelse, skape en stemning, eller fortelle en historie gjennom musikken.

Ledet av fire erfarne DJ-er, vil elevene få spesialkunnskap om et spennende fagfelt og få en større musikkforståelse og sjangerkunnskap. Det er spesielt stas for elevene å delta så aktivt, og skape sin egen "sound".

Jentene i Oh Mama! Crew har spilt på klubber i Oslo, resten av landet og New York. De har opptrådt for en rekke store bedrifter og ved større arrangementer. Helt siden oppstarten har de holdt DJ-kurs for ungdom og voksne rundt om i landet, i tillegg til frivillige organisasjoner og ungdomsklubber. DJ-skolen drives i samarbeid med Røde Kors.

Om utøvarar og produsentar

  • Arrangert av: Møre og Romsdal fylkeskommune
  • Kunstnarar / grupper: Oh Mama! Crew
  • Produsent: Oh Mama! Crew

Om kunstnar / utøvar / gruppe

Elisabeth Larsen er gründer og daglig leder av Oh Mama AS. Hun har vært DJ i ti år og holdt DJ-kurs i sju år. Ved siden av studerer hun til en master i innovasjon og entreprenørskap på UMB. Hun er utdannet Kaospilot og har en bachelorgrad i entreprenørskap, innovasjon og kreativitet fra Markedshøyskolen i Oslo.

Ida Marlene Aasegg Johnsen er utdannet medie- og samfunnsfaglærer og studerer mediefag ved UiO. Hun har en bachelorgrad i medievitenskap med fordypning i pedagogikk, og har fire års erfaring som DJ.